Општина Плужине додијелила дјеци новогодишње пакетиће

Општина Плужине додијелила дјеци новогодишње пакетиће

Традиционално и ове године додијељени су новогодишњи пакетићи дјеци предшколског и школског узраста закључно са IX разредом.
 
Упркос ванредној ситуацији изазваној корона вирусом Општина Плужине је и ове године додијелила дјеци са територије општине Плужине новогодишње пакетиће, укупно 320.
  
С обзиром да није било могућности за организацију новогодишње приредбе на којој би се додијелили пакетићи као претходних година, дјеца су ипак добила своје пакетиће захваљујући доброј организацији службеника локалне управе, који су и до најудаљенијих села стигли и обрадовали малишане.
 
Такође, значајан допринос су дале и школе са територије Општине па су дјеца школског узраста своје поклоне добила преко својих учитеља и наставника.                           
                           
Иако је ситуација са корона вирусом утицала на редовне животне активности и отежала живот у свим сегментима, дјечју радост и осмјех не смијемо занемарити. Водећи се овим разлозима Општина Плужине одржава континуитет добре праксе и брине о нашим најмлађим суграђанима и у ванредним околностима.